Administrare & Comunicare Social Media

Serviciile de administrare și comunicare social media oferite constau în gestionarea profesională a paginilor de social media ale clientului, incluzând o serie de activități esențiale pentru menținerea și dezvoltarea prezenței online.

 

Aceste servicii cuprind predarea lunară a analizelor detaliate ale paginilor, care oferă o imagine clară asupra performanței. Administrarea conținutului este realizată printr-o planificare strategică, asigurându-ne că fiecare postare este optimizată pentru a atrage și a menține atenția publicului țintă. Interacțiunea cu utilizatorii, prin răspuns prompt la comentarii și stimularea conversațiilor, contribuie la crearea unei comunități active și implicate.

 

Se propun campanii creative și optimizări bazate pe analize și prin identificarea precisă a audienței. Plata pentru aceste servicii se efectuează recurent, o dată pe lună, garantând asistență continuă și intervenție rapidă, în maxim 2 ore, în cazul apariției unor situații urgente precum comentarii nepotrivite sau menționări eronate.

 

Limbajul și strategia social media se mulează în funcție de platforma abordată. De regulă, serviciile de administrare și comunicare social media vin împreună cu serviciile de creare conținut pentru acestea.

 

*Plata se face recurent (lunar), după finalizarea serviciilor pe o perioadă de 30 de zile.

 

<Înapoi la Servicii de Marketing