Administrare & Mentenanță Site

Serviciile de administrare și mentenanță a site-urilor web se folosesc pentru a asigura performanța continuă și securitatea online. Serviciile cuprind actualizări periodice ale conținutului, optimizarea vitezei de încărcare, backup-uri regulate și monitorizarea securității pentru prevenirea atacurilor cibernetice. În plus, sunt efectuate ajustări și actualizări ale software-ului pentru a menține site-ul în conformitate cu ultimele standarde web și tehnologii. Toate acestea contribuie la îmbunătățirea experienței utilizatorului.

 

Pentru orice proiect, oferim o garanție de 6 luni pentru fixarea problemelor întâmpinate post-publicare. După această perioadă, clientul poate opta pentru un abonament de mentenanță sau poate alege plata pe intervenție, în funcție de necesitățile și preferințele lor, garantând suport continuu și eficiență operativă. Serviciile recurente de administrare și mentenanță nu se pretează pentru toate tipurile de site. În urma consultanței, se va stabili acest aspect.

 

*Plata se face recurent (lunar), după finalizarea serviciilor pe o perioadă de 30 de zile, sau se stabilește un cost pe intervenție (în funcție de numărul de ore lucrate).

 

<Înapoi la Servicii Web