Creare conținut Social Media

Serviciile de creare conținut pentru social media sunt concepute pentru a amplifica prezența online sau pentru a spori vânzările brandurilor pe platforme populare precum TikTok, Instagram (Reels și Stories), Facebook (Reels și Stories) și LinkedIn. Aceste servicii includ dezvoltarea unui plan editorial personalizat, prezentat clienților cu un weekend în avans față de săptămâna de postare, cuprinzând trei postări tip imagine și două postări tip video. Conținutul creat respectă un concept unitar adaptat pentru fiecare platformă, garantând coerența mesajului de brand pe toate canalele de comunicare.

 

Clientul este responsabil pentru furnizarea informațiilor esențiale despre produsele sau serviciile ce urmează a fi promovate, inclusiv imagini specifice, în timp ce LP Design se ocupă de crearea textelor și editarea materialelor video și foto. Serviciile pot include, la cerere, sesiuni foto dedicate produselor sau serviciilor oferite de către client. Postările sunt planificate ținând cont de trendurile actuale, pentru a asigura maximul de angajament și vizibilitate, incluzând și repostarea zilnică a conținutului în stories.

 

Pentru campaniile publicitare plătite, clientul poate alege să gestioneze independent bugetele și execuția sau să opteze pentru serviciile de Meta Ads oferite, acoperind astfel toate aspectele promovării digitale eficiente.

 

Pentru platforme precum YouTube, (materiale video în landscape) vor exista costuri adiționale care vor fi prestabilite alături de client în urma analizei obiectivelor și a cerințelor.

 

*Plata se face recurent (lunar), după finalizarea serviciilor pe o perioadă de 30 de zile.

 

<Înapoi la Servicii de Marketing