Creare Logo & Identitate Vizuală

Procesul de creare a unui logo și a identității vizuale este structurat în trei etape, fiecare contribuind la conturarea și definirea finală a imaginii de brand.

 

În prima etapă, se pune accent pe cunoașterea aprofundată a brandului, prin intermediul unui set de 13 întrebări menite să ajute procesul de creație, sub forma unui document text. Pe lângă acest document, tot în această etapă au loc și analizele inițiale asupra obiectivelor clientului alături de acesta pentru stabilirea strategiei ce urmează să fie abordată.

 

În a doua etapă, se dezvoltă primele concepte vizuale, oferindu-se diferite idei și schițe pentru analiză și discuție. De obicei, procesul începe cu prezentarea a trei schițe preliminare, fiecare însoțită de o descriere detaliată și fundamentată din perspectiva teoretică a design-ului. Pe aceste schițe se pot face modificări, sau ideile se pot combina. Numărul de revizii este nelimitat.

 

Ultima etapă constă în digitalizarea și finisarea logo-ului final. Pachetul principal oferit include o gamă variată de elemente esențiale pentru identitatea vizuală: logo-ul în diverse variante (png, jpeg, Photoshop, Illustrator, vectorial – eps, svg, cdr) pentru diferite scopuri de utilizare, un ghid de identitate vizuală (manual de utilizare în format pdf), simulări de branding (mockup-uri), cărți de vizită personalizate, semnături e-mail și materiale de bază social media (poză de profil și cover). Aceste componente sunt concepute pentru a asigura o prezență coerentă și profesională a brandului în toate mediile de comunicare.

 

*Plata se face exclusiv la finalul proiectului.

 

<Înapoi la Servicii de Design