Creare Site

În contextul actual, dominat de digitalizare, crearea unei prezențe online puternice necesită o abordare structurată și tehnică în dezvoltarea website-urilor.

 

Procesul se inițiază printr-o analiză preliminară, care presupune colaborarea strânsă cu beneficiarul pentru identificarea nevoilor specifice și a cerințelor tehnice ale site-ului. Această etapă este fundamentală pentru a asigura alinierea finală a produsului cu obiectivele stabilite.

 

Design-ul website-ului este următoarea fază, implicând prestabilirea unei palete de culori, selecția font-urilor și stabilirea unui limbaj de comunicare, toate în concordanță cu ghidul de identitate vizuală al entității, dacă acesta există. design-ul UI/UX asigură o scalare optimă pe diferite dispozitive, integrând în același timp elemente grafice care să consolideze identitatea vizuală. Reviziile design-ului sunt nelimitate.

 

Arhitectura site-ului include crearea unui plan detaliat de implementare, selectarea tehnologiilor adecvate, precum și integrarea de funcționalități diverse solicitate de beneficiar, cum ar fi sisteme de login/register, email-ing automat și integrare de API-uri. Elemente precum popup-uri sau sisteme de wiring sunt ajustate conform specificațiilor clientului.

 

Dezvoltarea front-end și back-end constituie nucleele tehnice ale procesului, implicând implementarea interfeței în conformitate cu design-ul stabilit, respectiv crearea serverului și programarea elementelor necesare pentru gestionarea datelor și funcționalităților (în funcție de caz).

 

Testarea preliminară, implementarea SEO de bază, crearea documentației tehnice și oferirea suportului tehnic și a mentenanței pentru primele 6 luni post-lansare reprezintă etape finale, cruciale pentru asigurarea calității, conformității cu standardele web impuse. Toate aceste procese sunt fundamentale pentru dezvoltarea website-urilor de la zero, utilizând limbaje de programare standard precum JavaScript, CSS și HTML, garantând astfel o fundație solidă și durabilă pentru prezența online. 

 

*Plata se face exclusiv la finalul proiectului.

 

<Înapoi la Servicii Web