Termeni și Condiții

1. Prevederi Generale

 

Prezentul document reglementează termenii și condițiile sub care serviciile de marketing, design, și web sunt promovate prin intermediul website-ului LogoPoint Design (denumit în continuare “Website”), proprietatea Coca Alexandra Întreprindere Individuală (denumită în continuare “Proprietarul”). Accesul și utilizarea Website-ului implică acceptarea explicită și necondiționată a acestor termeni și condiții (denumiți în continuare “Termenii”).

 

2. Colectarea și Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

 

În scopul inițierii unei potențiale colaborări, utilizatorul va completa un formular de contact pe Website, furnizând date cu caracter personal, inclusiv, dar fără a se limita la, numele, adresa de email, numărul de telefon și detaliile solicitării de ofertă. Proprietarul Website-ului se obligă să utilizeze aceste date exclusiv pentru facilitarea comunicării cu solicitantul, în conformitate cu prevederile legislației aplicabile privind protecția datelor.

 

3. Comunicări și Newsletter

 

Prin completarea formularului de contact și exprimarea consimțământului pentru primirea Newsletter-ului, utilizatorul acceptă să primească comunicații și oferte promoționale pe adresa de email furnizată. Utilizatorul poate retrage acest consimțământ în orice moment prin utilizarea mecanismului de dezabonare prezent în fiecare comunicare de acest tip.

 

4. Securitatea Datelor

 

Proprietarul Website-ului implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal împotriva pierderii, utilizării neautorizate sau modificării neautorizate.

 

5. Responsabilitatea și Limitările

 

Proprietarul Website-ului nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni prezente pe Website, precum și pentru consecințele utilizării informațiilor sau serviciilor oferite. Totodată, Proprietarul nu garantează disponibilitatea neîntreruptă a Website-ului sau a serviciilor asociate.

 

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

 

Proprietarul Website-ului își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili pentru consultarea periodică a acestor termeni pentru a fi la curent cu orice modificări.

 

7. Contact

 

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Termenii și Condițiile de utilizare a Website-ului, utilizatorii pot contacta Proprietarul prin intermediul numărului de telefon +40 723 758 663 sau la adresa de email logopointdesign@gmail.com.

 

Prin utilizarea Website-ului, utilizatorii declară că au luat la cunoștință și sunt de acord cu Termenii și Condițiile expuse.